....Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.......

Har du spørsmål eller ønsker priser?
Kontakt oss i dag

Plastkortfabrikken er kanskje den eneste produsenten av plastkort i Norge med egen lokal fabrikkproduksjon. Dette er en fordel for våre kunder og vi kan levere skikkelig kvalitet med korte leveringstider.

Vi har i løpet av tiden med Kovid-19 bestemt oss for å bli helt digitale. – Dette vil si at du kun kan kontakte oss på e-post eller SMS og gjør oss i stand til å opprettholde svært gode priser i et marked der priser på råvarer har skutt i været. Digital kommunikasjon gir oss arbeidso, eksibilitet og lavere kostnader som igjen kommer våre kunder til gode.

  Vi håndterer sensitiv informasjon og kan dessverre ikke ta imot kundebesøk.

  Praktisk info:

  Plastkort

  Åpningstider
  Virkedager:

  SMS: 09:00 – 16:00

  e-post: 09:00 – 16:00

  Plastkort

  POST &
  LEVERINGSADRESSE:

  Jacob Kjødes veg 7

  5232 Paradis

  Plastkort

  KONTAKT:

  post@plastkortfabrikken.no

  SMS: (+47) 4005 2002

  Plastkort

  REGNSKAP:

  faktura@plastkortfabrikken.no

  Org. nr. 921522436 MVA

  VippsID: 141718