....Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.......

Omslag

Vi kan lage alle typer omslag, men har standarisert A6 format for å gjøre prisen så lav som mulig for deg som kunde. – Standard omslag leveres med sliss på baksiden slik at gavekortet festes i 2 av hjørnene og er fint plassert når mottager åpner omslaget.

Omslag designes helt etter dine ønsker med trykk på alle 4 sidene. Du kan velge mellom glatt eller matt finnish. -og høyglanset er tilgjengelig mot tillegg i pris.

Konvolutt

Vår konvolutt er høyhvit og i 100gram papirkvalitet som hør og bør for et gavekort. Konvolutten passer perfekt til vårt gavekort omslag og bestilles vanligvis som en del av en pakke med gavekort, omslag og
konvolutter, men du kan selvsagt også bestille kun konvolutter av oss også.

Konvolutten kan tiltrykkes logo og motiv mot tilegg i pris. Klaffen er “V” snitt med god gammeldags “Slikk og lim” og er holdbar i flere år.

Gavekort

Et profesjonellt design på dine gavekort øker salget og gjør kortet mer attraktivt å gi i gave.
Gavekort trekker kunder tilbake til bedriften din og gir mersalg og høyere avkastning.

Plastkortet kan designes helt etter dine ønsker og kan tilegnes egenskaper som strekkoder, RFID chip, magnetstripe eller for deg som bruker manuelle kort så er skrivefelt en god løsning.

Priser gavekort i plast

Kortet kan trykkes i fullfarge på begge sider og kan variabel strekkode, QR kode eller nummerserie. Overflaten på kortet er valgfritt glatt, matt eller frostet.

Antall kort Priser med variabler
100 kort Kr. 1300.-
250 kort Kr. 2650.-
500 kort Kr. 3750.-
1000 kort Kr. 4800.-

priser omslag & konvolutt

Priser er basert på standard format A6 med rill på side 3 for feste av kort. – 300 gram tykt papir med ditt fargedesign og valgfri glatt eller matt overflate. Høyglans kan leveres mot pristillegg.

Antall Omslag Høyglanset Tillegg Konvolutt
100 stk. Kr. 1300.- + 3.-/stk + 2.-/stk
250 stk. Kr. 1900.- + 2.-/stk + 2.-/stk
500 stk. Kr. 2650.- + 1,75.-/stk + 1,80.-/stk
1000 stk. Kr. 4400.- + 1,60.-/stk + 1,50.-/stk