....Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!...........Vi har sommerstengt fra 8. juli til 26.juli.... Vi har vakt som daglig leser e-post og kan håndtere mindre opplag eller delleveringer i ferien. - Vi ønsker alle våre kunder en riktig fin ferie!.......

RFID

Radio-frequency Identification

plastkort

Radio-frequency identication (RFID) bruker elektromagnetisk felt for å lese data i chippen. – Teknologien er ofte Mifare eller EM og brukes bl.a i ARX. Teknologien blir gjerne omtalt som berøringsfri teknologi da informasjonen leses uten at nøkkelen berører leseren. Vanlig leseavstand er 4-7cm, men kan variere noe etter antennens strørrelse på chipen og leseren.

Plastkort kan bruke hele kortflaten til antenne og vil derfor ha bedre signalstyrke enn f. eks et armbånd. – Alle våre produkter har svært god signalstyrke og skal fungere problemfritt i de fleste lesere.

Det finnes mange typer men Mifare og EM dominerer. De fleste systemer bruker en versjon av Mifare (13,56 MHz) eller EM (125 kHz). – Er du usikker på hvilken chip som brukes i Deres system kan du sende oss kort for identifikasjon, eller vi kan sende deg noen testkort.

Radio-frequency Identification

(RFID)

Vi har alltid lager av våre produkter uten logo for rask levering, men alle våre RFID produkter kan også preges med logo. – Leveringstid med logo minimum 12 virkedager –

plastkort

ARMBÅND

Vi leverer silikonarmbånd med alle typer RFID cip. Båndene er vanntett og kan preges med logo i silketrykk og er svært holdbart,- Armbåndets bakside kan preges med UID tilpasset Deres datasystem. Bånd leveres i 4 størrelser. S, M, L og XL.

plastkort

PLASTKORT

Vi leverer plastkort med eller uten trykk med alle typer RFID chip.– Er du usikker på hvilken chip du har behov for kan vi analysere kort du bruker i systemet ditt og produsere kort med identisk chip med eller uten trykket UID.

plastkort

NØKKELBRIKKER

Vi leverer nøkkelbrikker til alle formål. Enten du trenger vanntette, roduste, rimelige med eller uten logo, så kab vi levere nøkkelbrikker til ditt behov med alle typer RFID-chip. – Se vår nettbutikk for lagerførte brikker uten trykk

Analyse av NFC/RFID kort og nøkkeltegn

Er du usikker på hvilke type chip Dere bruker i Deres system? – Send oss 3 kort eller
nøkkeltegn så finner vi ut hvilken chip du skal ha og hvordan den kodes.